KRT › Yritys

KRT-Yhtiöt Oy

Täyden palvelun talo

KRT-Yhtiöt Oy on rakentanut ja edelleen kehittäneet loma-asumisen uutta aatelia -1/6 osake järjestelmää jo runsaat 30 vuotta. Toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Levillä. Näiden vuosien aikana meille on kertynyt runsaasti erityistä kokemusta ja näkemystä loma-asumisesta.

KRT-Yhtiöt Oy on perustettu 1987 ja se on Lapin lomakohteisiin erikoistunut monialan kiinteistöosaaja. KRT-Yhtiöiden toimialat ovat; kiinteistövälityspalvelut, vuokravälityspalvelut, urakointi, kiinteistöhuolto ja remontti/korjauspalvelut sekä isännöintipalvelut.

KRT-Yhtiöt Oy  ottaa toimeksiantoja lomakohteiden myymiseksi tunturialueilta sekä tarjoaa kiinteistöyhtiöille isännöinti- ja kirjanpitopalveluita. KRT myös tarjoaa kiinteistöjen/osakkeenomistajille kattavan kiinteistöhuoltopalvelun sekä kanavan vuokrata turvallisesti omia vapaaksi jääviä viikkojaan. Kauttamme saat kaiken loma-asumiseen tarvittavan palvelun joka takaa loma-asunnon omistajalle taloudellisen, turvallisen ja huolettoman omistajuuden .

KRT palvelee osakkeenomistajia myös tarjoamalla monia oheispalveluja kuten siivouksia, liinavaatteita, lasten tarvikkeita ja paljon muuta.

Vuonna 2018 KRT on tullut osaksi vuonna 1967 perustettua Lomarengas-konsernia. Lomarengas Oy on vuokrattavien loma-asuntojen välitystoimintaan ja luontomatkailuun keskittyvä yritys. Lomarenkaalla on yli 4000 välitettävää kohdetta Suomessa ja se on Suomen suurin mökkivuokraaja. Levillä KRT:llä ja Lomarenkaalla on tarjota lähes 300 lomahuoneistoa.

Lomarenkaan tytäryhtiö Villi Pohjola Oy tarjoaa niin osakkeenomistajille kuin vuokra-asiakkaille ohjelma – ja elämyspalveluita, luontomatkailutuotteita, järjestettyjä retkiä sekä kuljetuksia.

Lomarengas Oy:n  ja tytäryhtiön KRT-Yhtiöt Oy :n toimitusjohtaja on Juha-Pekka Olkkola. Lomarengas Levin / KRT:n toimistolla sinua palvelevat aluepäällikkö Heli Herrala ja huoltovastaava Jouko Norkola, joiden yhteystiedot saat täältä.

Suomen Vahvimmat
tonni

Palveluitamme

  • Vuokraus
  • Kiinteistöhuolto ja siivouspalvelut
  • Isännöinti ja kirjanpito
  • Oheispalvelut
  • Ohjelma- ja elämyspalvelut