KRT › Yritys

KRT – Täyden palvelun talo

Jo vuodesta 1987.


Olemme rakentaneet ja edelleen kehittäneet loma-asumisen uutta aatelia -1/6 osake järjestelmää- jo runsaat 27 vuotta. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Levillä. Näiden vuosien aikana meille on kertynyt runsaasti erityistä kokemusta ja näkemystä loma-asumisesta. Tarjoamme tilaisuutta  kiinteistöjen omistajille liittyä mukaan järjestelmäämme, joka takaa taloudellisen, turvallisen ja huolettoman loma-asumisen.

KRT-Yhtiöt Oy on perustettu 1987 ja se on Lapin lomakohteisiin erikoistunut monialan kiinteistöosaaja. KRT-Yhtiöiden toimialat ovat; kiinteistövälityspalvelut, vuokravälityspalvelut, urakointi, kiinteistöhuolto ja remontti/korjauspalvelut sekä isännöintipalvelut.

KRT-Yhtiöt Oy  ottaa toimeksiantoja lomakohteiden myymiseksi tunturialueilta sekä tarjoaa kiinteistöyhtiöille isännöinti- ja kirjanpitopalveluita. KRT-Rental &Service tarjoaa kiinteistöjen/osakkeenomistajille kattavan kiinteistöhuoltopalvelun sekä kanavan vuokrata turvallisesti omia vapaaksi jääviä viikkojaan.

KRT Rental & Service palvelee osakkeenomistajia myös vuokraamalla mm autoja, kelkkoja, polkupyöriä, hissilippuja sekä järjestämällä ohjelmatoimintaa mm. kelkkasafareita.

KRT-Yhtiöt Oy  on lomaosakeasumisen asiantuntija. Tarvittessa, rakennamme Teille myös yksilöllisen ”mökin” avaimet käteen periaatteella.

KRT-Yhtiöt Oy LKV on perheyhtiö, jonka Risto Toivanen on perustanut 1987. Yhtiön toimitusjohtaja on Tuuli Toivanen LKV. Hän vastaa myös vuokraustoiminnasta Levillä. Kiinteistöhuollosta vastaa Antonio Carmona. Isännöinnistä, osakemyynnistä sekä rakennuttamisesta vastaa Risto Toivanen LKV.

Suomen Vahvimmat
tonni

Palveluitamme

  • Osakemyynti
  • Vuokraus
  • Kiinteistöhuolto ja siivouspalvelut
  • Isännöinti ja kirjanpito
  • Rakennuttaminen ja remontointi
  • Oheispalvelut