KRT › Vuokraehdot

Oman etusi vuoksi, lue vuokraehdot tarkasti

VUOKRAEHDOT

KRT-Yhtiöt Oy LKV on vastuullinen vuokravälittäjä joka noudattaa vuokraus palveluiden tilaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

Vuokralle antaja on KRT-Yhtiöt Oy LKV. Vuokralle ottaja on vuokravahvistuksen allekirjoittaja. Vuokralle ottajan tulee olla täysivaltainen.

Sitovuus: Ehdot sitovat kumpaakin osapuolta kun vuokralle ottaja on suorittanut vuokraus tai ennakkomaksun.

Varaaminen ja maksu: Varauksen tehtyään vuokralle ottaja saa vahvistuksen, jossa on opastus majoituskohteeseen sekä ohjeet mistä avain on noudettavissa. Varaus on vahvistettu ja sitova kun vuokralle ottaja on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta) ja palauttanut vuokravahvistuksen KRT:lle eräpäivään mennessä.

Peruutukset: Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti KRT:lle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut KRT:lle. Jos peruutus tapahtuu 28 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, palautetaan ennakkomaksu ja loppusuoritus. Palautuksesta vähennetään aina peruutusmaksu 50 €. Toimistomaksua ei palauteta. Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 28 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista se ei oikeuta vuokranmaksun palautukseen. Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tms. syyn vuoksi on vuokralle ottaja oikeutettu saamaan maksamansa varauksen takaisin lukuun ottamatta peruutusmaksua 50 €. Peruutuksen syystä on KRT:llä oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi.

KRT:n oikeus perua varaus: Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa, voi peruuttaa varauksen. Tällöin vuokralle ottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivinä katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

Avainten luovutus: Avaimet luovutetaan kun vuokralle ottaja on palauttanut vuokravahvistuksen sekä maksanut vuokran kokonaisuudessaan. Mikäli maksu tapahtuu niin myöhään, ettei maksu näy vuokralle antajan tiliotteella on maksukuitti esitettävä avainta noudettaessa. Mikäli vuokralle ottaja kadottaa hänelle luovutetun avaimen, veloitetaan vuokralle ottajalta kadottamisesta aiheutuvat kaikki kustannukset. (Lukon sarjoittaminen ja uusien avainten teettäminen).

Matkustajakortti: Saapuessaan vuokralainen sitoutuu täyttämään Majoitus- ja ravitsemistoiminnan lain 6§ edellyttämän matkustajakortin.

Oleskelu lomakohteessa: Huoneisto on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16.00:sta lähtöpäivään klo 10.00. Vuokralle ottajan on tuotava mukanaan omat liinavaatteet. Vuoteissa on käytettävä lakanoita sekä tyynynpäällisiä. Wc ja talouspaperit vuokralle ottajan on hankittava omalla kustannuksellaan. Vuokralle ottaja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei ole toisin sovittu. Huoneistot ovat yksityisten ihmisten omaisuutta ja siellä on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita esim. naapureita häiritsemättä.

Lähtösiivous: Asiakkaan varaukseen lisätään aina lähtösiivousmaksu. Asiakkaan on lähtöpäivänä huolehdittava, että tiskit on tiskattu ja kaapeissa, roska viety jätesäiliöihin sekä mahdolliset vuokraliinavaatteet purettu pois sängyistä.

Vahingot: Vuokralle ottaja on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. Mikäli korvausvaatimuksesta ei päästä vuokralle ottajan kanssa yksimielisyyteen käsitellään asia tapauskohtaisesti Kittilän kihlakunnanoikeudessa.

Lemmikit: Huoneistoihin ei saa viedä lemmikkejä.

Tupakointi: Huoneistoissa tupakointi on ehdottomasti kielletty. Laiminlyönti käsitellään kuten edellä kohdassa Vahingot. Mikäli huoneistossa on kiellosta huolimatta tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut minimissään 500 euroa.

Henkilömäärä: Huoneistossa ei saa asua useampia henkilöitä kuin huoneistoa vuokrattaessa on sovittu, ellei vuokrauksen yhteydessä ole nimenomaisesti toisin sovittu.

Valitukset: Kaikki huoneistojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on välittömästi loman aikana osoitettava KRT:lle tai kiinteistöhuollolle. Mikäli asiaan ei tule korjausta on valitus tehtävä kirjallisesti 7 päivän kuluessa vuokrauksen päättymisestä. Mikäli valitus ei johda yhteiseen sopimukseen voi vuokralle ottaja saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Oikeudet muutoksiin: Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.