KRTMyynti › Kätkäporo 1 B Koko huoneisto

Kätkäporo 1 B Koko huoneisto

54+26 m², Etelärakka 4, 99130 Sirkka

Ota yhteyttä ›

Tyyppi: Mökki

Rakennettu: 1999

Kerroksia: 1½

Huoneistoala: 54+26 m²

Vuodepaikkoja: 6

Internet-yhteys: WI-FI

Lemmikkieläimet: Sallittu osakkeenomistajille

Etäisyys Levin keskustaan: 2,5 km

Etäisyys hiihtohissiin: 1 km

Etäisyys hiihtolatuun: 0,2 km

Etäisyys golf-kentälle: 1 km

Kätkäporo 1 B Koko huoneisto

Hyväkuntoinen lamellihirrestä rakennettu kytketty paritalo. Huoneistojen välissä on varasto ja veranta, joten seinänaapuria ei ole. Loistava sijainti Levin Etelärakassa noin 2,5 km päässä Levi-keskuksesta ja n 1km Golf kentältä. Ski-bussin pysäkki 50 m.
Huoneiston alakerrassa on yksi makuuhuone, olohuone, tupakeittiö, sauna, pesuhuone ja erillinen WC. Yläkerrassa on parvi. Huoneisto on valoisa, kodikkaasti kalustettu ja hyvin varusteltu.
Vuodepaikkoja: 6 hengelle.

Myyntihinta 132.000€  Lainaosuus 4767,75 € (lainaosuuden voi maksaa pois)

Hoitovastike 600,00 €/kk, rahoitusvastike 138,00 €/kk.
Hoitovastike sisältää KAIKKI huoneiston ylläpitämiseen liittyvät kulut. Omistajan tarvitsee huolehtia ainoastaan ruoasta, juomasta ja omista liinavaatteista. Kaikki muu löytyy huoneistosta ja/tai kuuluu hoitovastikkeeseen.

Ostajan ei tarvitse huolehtia lumitöistä, sähkö, vesi, vakuutus  ym sopimuksista KAIKKI on hoidettu kiinteistöyhtiön toimesta. Näin huoletonta loma-asunnon ylläpito kaukana kotipaikalta pitääkin olla.

Kohde on myös erittäin suosittu vuokrakohde mikäli ostaja haluaa vuokrata häneltä vapaaksi jääviä viikkojaan. Vuokraus on helppoa, vaivatonta ja ennenkaikkea turvallista KRT-Yhtiöt Oy:n ja Lomarengas Oy:n toimiessa vuokravälittäjänä.