KRT › INFO

Info etusivu

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa lumettomana aikana maanantaista perjantaihin klo 9.00-17.00 numerossa 030 4455 000 sekä sähköpostilla info@krt. Marraskuusta huhtikuuhun meidät tavoittaa myös lauantaisin klo 9.00-17.00. 

Akuuteissa huoltotilanteissa (sähkön-, veden- ja lämmityksenjakeluongelmat, ovenavaukset, häiriöt kohteessa) Securitas Oy:n päivystyksen tavoittaa toimiston aukioloaikojen ulkopuolella numerosta 030 44 55 001.

KRT-YHTIÖT OY OSAKSI LOMARENGAS-KONSERNIA

Suomen vanhin ja suurin vuokramökkien välittäjä Lomarengas Oy on ostanut KRT-Yhtiöt Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä KRT:n omien jakelukanavien lisäksi Lomarenkaan jakelukanaviin siirtyy Levillä yli 130 vuokrattavaa mökkiä ja huoneistoa. Lisäksi KRT-Yhtiöiden huolto-, isännöinti- ja kiinteistövälitystoiminnot tulevat osaksi Lomarengas-konsernia. Lomarenkaalla on ennestään Levillä n. 140 vuokrattavaa kohdetta, joten KRT-kaupan jälkeen kokonaiskapasiteeti on jo noin 270 kohdetta.

KRT:n tarjoamat palvelut osakkeen omistajille ja vuokralaisille jatkuvat ennallaan.

Lisätietoja saat Levin aluepäällikkö Heli Herralalta heli.herrala@krt.fi. Lomarenkaan myyntikanavista ja markkinoinnista antaa lisätietoja mielellään operatiivinen johtaja Juha Purhonen juha.purhonen@lomarengas.fi.