KRT › Huolto

Huolto- ja korjauspalvelu

Olemme toimineet kiinteistönhoitoon liittyvissä tehtävissä jo yli 25 vuotta.


Olemme toimineet kiinteistönhoitoon liittyvissä tehtävissä jo yli 25 vuotta. Toiminta-alueemme käsittää Kittilän Kunnan Levitunturin ja lähiympäristön. Pääosa asiakkaistamme on lomakiinteistöjä ja niiden osakkaita, mutta palvelemme myös toimisto- ja liikekiinteistöjen omistajia.

Toimintatapamme

Kaikissa kohteissamme on nimetty kiinteistönhoitaja. Kiinteistönhoitaja hoitaa kiinteistöä ja palvelee asukkaita heidän kanssaan tehdyn talohuoltosopimuksen mukaisesti niin sisällön kuin laadunkin suhteen. Nykyaikaiset viestintävälineet, mahdollistavat jatkuvan yhteydenpidon omistajiin ja yhtiöiden hallintoelimiin. Jatkuva koulutus varmistaa, että tiedot ja taidot ovat ajan tasalla.

Kaikissa asiakaskohteissa työt mitoitetaan siten, että ne pystytään myös hoitamaan. Osa töistä, kuten suursiivoukset, tehdään alihankintana ryhmätyönä. Käytämme palvelun tuottamisessa mm lumityöt ja/tai mahdolliset pihatyöt apuna myös vakiintuneita yhteistyökumppaneitamme.

Yhteydenpito ja tiedottaminen

KRT-Yhtiöiden toimisto osoitteessa Torikuja 10 on avoinna normaalisti arkisin klo 09.00 -17.00 välisenä aikana.  Viestien välityksen voi hoitaa myös sähköpostitse info@krt.fi tai puhelimitse numeroon 030 4455 000.

Nettisivujen kiinteistöyhtiökohtaisilla infosivuilla tiedotamme osakkaita koskien asumista ja kiinteistönhuoltoa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä ja se motivoi koko kiinteistönhoitohenkilöstöä entistä parempiin työsuorituksiin.

Päivystys

Päivystämme 24 h vuorokaudessa ympäri vuoden. Asiakas saa hätätilanteessa aina suoran yhteyden päivystävään kiinteistönhoitajaan.